Over Lion Skateboards
Het doel van Lion Skateboards is skateboarden goedkoper te maken, zonder in te leveren op kwaliteit. 
Lion Skateboards is gestart door mij, Chevy de Groot. Ik heb geen werknemers en geen bedrijfspand, wat lagere prijzen mogelijk maakt dan in skateshops. Bij de skateshop betaal je in feite voor de skateboardwinkel zelf, de groothandel en het skatemerk. Door deze taken zelf in handen te nemen betaalt u minder.
Ik skate nu dertien jaar en ben altijd van mening geweest dat het skateboarden te duur is. Met Lion Skateboards wil ik goedkoper skateboarden mogelijk maken en tegelijkertijd van de beste hobby/sport/kunst/etc. mijn werk maken.
Team 
De mensen die gesponsord worden door Lion Skateboards, hebben een passie voor skateboarden en weten waar skateboarden om gaat. 
Graphics
De graphics op de decks van Lion Skateboards worden gemaakt door mensen die een connectie met skateboarden hebben en/of zelf ook skaten. Zo wil ik zo veel mogelijk mensen de kans geven een skateboard te ontwerpen en zo in de toekomst meerdere stijlen aan te kunnen bieden. De eerste graphics en logo zijn ontworpen door student Owen Cicilia van het Grafisch Lyceum Rotterdam. 

© 2013 - 2024 Lion Skateboards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel